donderdag 28 november 2019

Christmas Leilani

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik een kerstkaart die tevens een GDT-kaart is voor Conie Fong.
Ik gebruikte deze keer Christmas Leilani en heb haar ingekleurd met de copics. Toen ik mijn bloemen ging stansen brak mijn hendel af  van mijn kleine stansmachine bloemen zaten vast ertussen kreeg ze er met geen mogelijkheid uit dus toen maar gezocht tussen mijn kant en klare bloemen...ik had een rode gestanst en er lagen nog wat witte in mijn bakje dus die nog wat bewerkt met wat rode inkt de rest komt uit de doos met kant en klare bloemen. Dus toen Frank thuis kwam had ik weer werk voor hem mijn stansjes uit de machine halen zodat ik die nog kan gebruiken was net een van mijn favorietjes

Kreeg dinsdag nog een mail of ik nog twee maanden extra gastdesigner wil blijven bij Conie Fong...natuurlijk wil ik dat wel is geen straf om deze mooi/leuke digi's in te kleuren.


Deze kaart doet mee bij:
52WTC

Fijn dat je even kwam kijken,
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Lieve groetjes
Marja.

21 opmerkingen:

 1. Is het Frank gelukt? Ik kijk er niét van op dat ze je graag nog wat langer houden als gdt Marja, je hebt weer zó mooi ingekleurd!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart. Mooie digi en super mooi ingekleurd. Vooral het haar ook, dat vind ik altijd het moeilijkst.
  Wat leuk dat je nog 2 maanden extra GDT mag zijn. Mag je nog meer met deze schattige digi's aan de gang. Dat is geen straf. Hihihi.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk voor je, je kleurt ook geweldig mooi in Marja. Deze dame is ook alweer zo'n beauty. Kon Frank je machine en stansjes nog redden?
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondanks alle tegenslag toch een plaatje van een kaart.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kaartje en wat leuk dat je nog wat langer GD mag zijn.
  Is je machine nu verder kapot?
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie kaart en leuk dat je langer GDT mag zijn! Prachtig gekleurd, je afbeelding. En mooi die bloemen. Wat balen van je stansmachine...
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooi kaartje en een mooie digi! Vervelend als je machine er mee uitscheidt als je aan het stansen bent! Hopelijk is het gelukt hem nog te maken? Wel fijn dat je kaartje af is gekomen en leuk dat je meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof zeg dat je langer GDT mag zijn 👍🏻. Prachtige kaart Margo.

  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig ingekleurd. Mooie digi ! Gelukkig maar dat je man de bloemetjes heeft kunnen redden ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi Marja, leuk dat je langer gd mag blijven.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig zeg! En gaaf dat je gevraagd wordt om nog langer GD te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige kaart, heel mooi ingekleurd. Ik hoop dat je stans gered is en leuk dat je langer GD mag zijn,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt hier veel tijd aan besteed, zie ik; Prachtige kaart.
  You made a great card!
  Claudia

  http://creativesketchygirls.blogspot.be/
  http://knutselmeisjes.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 14. helemaal geslaagd kaartje, mooi
  fijn dat je er deze week (weer) bij bent,
  grtjs,martina DT 52 WTC
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel mooi Marja !
  Groeten Ineke
  DT 52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig kerstkaartjee Marja..die mooie digi heel mooi ingekleurd...Leuk dat je langer gestdesigner mag zijn...
  groetjes Rosina
  DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie kaart met prachtig kleurwerk. De stansjes zijn nog gered? Je machine was waarschijnlijk niet meer te redden als de hendel afbrak.
  Bloggen komt er niet zo vaak van maar gelukkig kan ik op FB genieten van je prachtige kaarten
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtuge kasrt Marja. Ik hoop dat je malken gied uit de machine zijn gekomen.... gebeurd altijd met de mallen die je grasg en vaak gebruikt. Ik,hoop dat je ze nog kan gebruiken. Nog veel plezier met je gd- schap. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen