donderdag 21 november 2019

Snowman and Penguins

Hoi allemaal,

Donderdag dus dat betekend dat ik weer een kerstkaartje klaar heb om te laten zien.
Deze keer ben ik aan de slag gegaan met een digi van Whimsy Snowman and pengiuns. Heb deze ingekleurd met de copics...was weer een tijdje geleden dat ik ze gebruikt had maar zag weer wat filmpjes voorbij komen dacht moet ze toch weer is meer pakken. Voor de kaart weer de favoriete ticketmal gebruikt bloemen met inkt op kleur gebracht.
Vandaag nog wat labels maken voor het trouwalbum van Sandra en Marcel dan morgen nog foto's erin plakken en is dat ook weer af. Vond het heel leuk om te maken maar was wel veel meer werk als ik verwacht had. Ben blij dat het klaar is..leuk om een keer te doen maar ben toch meer van de kaarten denk ik.

Deze kaart doet mee bij:
52WTC

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Lieve groetjes
Marja,

14 opmerkingen:

 1. Wat een leukerd ! Digi supermooi ingekleurd ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kerstkaart en wat een schattige digi, zo met de penguins rond de sneeuwpop. Prachtig ingekleurd.
  Dat lijkt me inderdaad veel werk zo'n trouwalbum. Kan best geloven dat je blij is dat het klaar is. Ze zullen er vast erg blij mee zijn.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whisky heeft tóch zulke leuke stempels en digis jij hebt er weer iets heel moois van gemaakt Marja!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een prachtige kerstkaart gemaakt,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi kaartje, Marja.
  Zo'n album is idd best tijdrovend, al is het wel leuk om te doen.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk afdrukje heb je weer mooi ingekleurd Marja. Leuk om de blauwe accenten terug te laten komen en mooi afgewerkt met die mooie bloemen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt een prachtige kerstkaart gemaakt.

  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk is je kaart. En succes met het album afmaken.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat mooi weer Marja! Die ticketstans heb ik ook en hij is inderdaad heel fijn om mee te werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtgie kaart met de ticket mal heb je gemaakt. Leuk afdrukje en heel mooi afgewerkt. Een topper. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen