dinsdag 26 november 2019

Van harte Gefeliciteerd

Hoi allemaal,

Vandaag is GerJanne jarig en voor haar maakte ik ook een verjaardagskaart. Hiervoor heb ik ook weer de leuke digi  Pumkins and Pears van Power Poppy gebruikt deze is ingekleurd met potloden.

Mijn album is af...ben er toch nog langer mee bezig geweest als ik verwacht had maar ze vonden het heel mooi en waren er erg blij mee dus was geen zonde van de tijd die ik er in heb gestopt. Nu ga ik vlug aan de slag met een paar Dt-kaarten die nog af moeten en dan ga ik aan de slag met de kleurlesjes van Kit and Clowder. Kocht daar af en toe een lesje van maar heb me er nu op geabonneerd en ik kon weer niet kiezen of ik voor de potloden of de markers ging zegt Frank pak ze maar alle twee dus dat wordt heel veel kleuren haha...ben benieuwd. De lessen liggen al uitgeprint te wachten dus kan zo aan de slag hoop er in het weekend aan te beginnen. Ook liggen er nog lessen van Thea klaar om ingekleurd te worden dus eigenlijk wil ik weer teveel ...maar goed dat ben ik wil altijd meer als haalbaar is maar ooit komt het allemaal aan de beurt.
Leuk dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Lieve groetjes
Marja.

9 opmerkingen:

 1. Schitterend gekleurd en het dp zó mooi er bij!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart en prachtig ingekleurd.
  Je hoeft je voorlopig niet te vervelen, met al de inkleur lesjes.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke verjaardagskaart. En succes met je kleurlessen. Hoe werkt dat precies?
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi gekleurd. Jij hebt geen lessen meer nodig joh!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kaart ziet er weer heel mooi uit Marja. Ik vind dat jij al zo goed in kunt kleuren maar gaaf dat je jezelf uit blijft dagen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een prachtig kaartje heb je voor de verjaardag van GerJanne gemaakt Marja...wat zal er dat feestelijk uitzien bij haar...ik ben al veel schitterende kaartjes tegengekomen vanavond...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woww jij komt aan het kleuren Marja! Twee lessen per maand.... pittig maar o zo leuk lijkt me!
  Je kaart voor GerJanne is een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen