zaterdag 7 december 2019

Believe in Magic

Hoi allemaal,

Vandaag nog maar een kerstkaart ..gewoon omdat het zo leuk is om te maken.
Deze keer heb de digi Believe in Magic gebruikt van Di's Digidesign deze had ik laatst gewonnen dus meteen maar geprint en een kaart van gemaakt. Terwijl ik de link van de stempel voor jullie opzocht, ook meteen maar weer vier nieuwe digi's gekocht...erg he kan het niet laten zie ik iets wat ook weer leuk is vliegt het meteen mijn mandje in haha. Vast voor de kerstkaarten voor volgend jaar zullen we maar zeggen ...
Ik heb deze keer gekleurd met de polychromos potloden en de gouden randjes heb ik geverfd met de Starry Colors van Gansai Tambi...heb deze al een hele tijd vergeet ze meestal te gebruiken terwijl het zo mooi is.


Wil jullie nog bedanken voor de leuk/lieve reacties die jullie bij mij achter laten terwijl ik zelf niet heel actief ben op het moment. Probeer wel af en toe te reageren maar niet meer elke dag. Dat werkt op het moment goed voor mij...heb meer rust en tijd om te kleuren dat schoot er op het laatst vaak bij in. Ook heb ik een hele tijd niet meegedaan aan challenges...daar begin ik weer zin in te krijgen  dus ga af en toe weer mee doen maar alleen aan degene die ik heel leuk vind want ook daarin gaat veel tijd zitten en ook zit ik nog in verschillende Dt-Teams wat ik ook erg leuk vind om te doen maar ook dat kost tijd en dan heb ik nog de nodige kleurlesjes liggen wat ook leuk en leerzaam is. Dus voor verloop wil ik zo even doorgaan om iets minder te bloggen en meer te kleuren dat geeft me ontspanning en rust.

Deze kaart wil ik mee laten doen bij:
Digidesign Challenge
Penny's Paper-Crafty
Dream Valley

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Lieve groetjes
Marja.

13 opmerkingen:

 1. Wat heb je het leuke plaatje mooi ingekleurd, Marja. Het is een mooie kaart geworden. Ik heb dat Gansai Tambi ook, en ook ik vergeet het altijd te gebruiken.
  Fijn weekend.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat een leuk afdrukje Marja en ook met dit kleurmedium kun je weer goed uit de voeten. Prachtig ingekleurd, het lijkt wel een prentje.
  Mooie kaart met leuke details maakte je ermee.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje heb je gemaakt! EN je kleurwerk is super hoor! En je schrijft voor verloop, is dat Brabants of Limburgs? Ik ken het niet...wij zegen voorlopig. Grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart met een super schattige digi en prachtig ingekleurd. Daar gaat inderdaad aardig wat tijd in zitten om met verschillende Challenges mee te doen. Maar gezellig dat je met een 2e kaart meedoet met de Di's Challenge.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk plaatje en zo mooi ingekleurd weer. Groot gelijk dat je hier je ontspanning uit haalt hoor.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk ingekleurd jouw muizetjesslee ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je moet doen waar jij je fijn bij voelt. Mooie kaart Marja.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beautiful!! I love the paper choices. The colouring is wonderful. Also, I'm pretty sure most of the crafty community has that problem, of things forcing themselves into our shopping basket!
  Thanks for sharing with us at Penny's, and good luck with your entry! :)

  ~ DT Saphron
  Lemon Biscuit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterende kerstkaart Marja, zo mooi ingekleurd.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So cute! Thanks for sharing at Penny's Challenges. Looking forward too seeing you again next week!
  Crafty Hugs

  BeantwoordenVerwijderen