zaterdag 26 januari 2019

Meisjes kaart

Hoi allemaal,

Vandaag mag ik weer een kaart laten zien bij kleuren met potloden  Hier voor heb ik een digi gebruikt van The Paper Shelter -Glittery and Sparkly deze is ingekleurd met de polychromos potloden. Toen ik deze digi kreeg wist ik meteen dat ik er een kaart voor mijn nichtje van ging maken ze is gek op unicorns en roze. Om het niet al te roze te maken heb ik er nog wat blauw aan toe gevoegd. Het is weer een volle kaart geworden met verschillende mallen ook de vlinders mochten weer is uit de kast ..wel weer leuk na al die kerst/winter kaarten. Als afwerking hier en daar nog wat glitter dat mag natuurlijk ook niet ontbreken op een echte meidenkaart. Ga deze week de digi nog een paar keer afdrukken en die stop ik dan tussen de kaart kan ze die zelf ook nog inkleuren. Dan gaat het op de post ...vinden die kinderen ook altijd leuk als er echte post komt voor ze...nu natuurlijk helemaal want ze is niet jarig dus ze verwacht dan ook geen post.

Vandaag al een lade met knutselspulletjes uitgemest en eigenlijk bijna alles weg gegeven dus het begin is gemaakt haha.....heb besloten dat ik veel weg ga doen zeker wat ik al jaren niet heb gebruikt.
Dan is er weer ruimte voor nieuwe spulletjes ...heb al mijn knipvellen weg gegeven en dat waren er veel maar kleur nu eigenlijk toch altijd dus dacht weg ermee. Ze hebben me gezegd dat ik veel weg moet doen als we na een appartement gaan dus ben al veel weg aan het geven. We hopen over een paar weken de sleutel te hebben dan moet er nog een badkamer en nieuwe vloer komen en dan gaan we over huizen.

Sorry als ik op het moment niet op al jullie kaarten reageer maar er ontbreekt me soms echt aan tijd en energie.Maar ik zie ze allemaal voorbij komen. Ik blijf toch nog steeds heel erg moe en er is zoveel wat er nu geregeld en gedaan moet worden ...zal blij zijn als het allemaal achter de rug is en er weer regelmaat is merk dat dat toch het fijnste voor me is.


Ik wil deze kaart graag mee laten doen bij:
Crafting by designs # Layer it up
Polkadoodles Crafting # Wk 4 Anything goes
Crafting from the heart #235 Anything goes
Lil Patch of crafty friends #98 Anything goes
The creative crafters #12 Anything goes
A gem of a challenge # Wk1 Anything goes

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Lieve groetjes Marja.

15 opmerkingen:

 1. WOW Marja dit is weer een super kaart, dar gaat je nicht heel blij mee zijn! Spannend dat je bijna gaat verhuizen, zal vast heel fijn zijn alles gelijkvloers! Wij zijn er ook mee bezig (kijken hoor, nog niets op het oog) maar beter in redelijke gezondheid dan dat het straks moet omdat een van ons niet meer kan en de laatste jaren hebben er helaas behoorlijk ingehakt. Er is ook al aardig wat naar de kringloop, alle beetjes helpen want kleiner zal het zeker worden straks.
  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a wonderful card you are sharing today with us over at A Gem of a Challenge. Colouring is great as are your embellishments. Good luck

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie vrolijke kaart!
  Je kleur werk is weer toppie.
  Ja Marja, heel verstandig wat je doet. Ik ben al eens van eengezinswoning naar appartement verhuist, en dat is echt opruimen en wegdoen.
  2 jaar later ging ik terug naar eengezinswoning en toen, weer veel aanschaffen.
  Hahaha, kreeg ik allemaal nieuwe dingen:)
  Heel veel succes de komende tijd, en zorg goed voor jezelf. We zien je wel weer voorbijkomen.
  Tot dan!
  Goed weekend, liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fabulous card with lots of layers and a cute image too. Thank you for joining us over at Polkadoodles Crafting Challenge https://polkadoodle.blogspot.com/ Good luck!
  Hugs
  Suzi x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart voor je jarige nichtje, het is echt een meidenkaart.
  Succes met opruimen en weggeven
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Such a beautiful card. Love the colours. Thank you for playing along at Polkadoodles Crafting https://polkadoodle.blogspot.com/, good luck and I hope you will join us again.
  Hugs
  Gina xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi kaartje. En doe maar rustig aan hoor. Kleuren is voor jou lekker ontspannend en het reageren komt dan wel.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beautiful creation, lovely coloring and design! Thank you for sharing with us over at The Creative Crafters. We hope to see you again.
  ~ DT Sherry x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kaartje voor je nichtje en leuk om er een paar afdrukjes bij te doen.
  Pfew, opruimen....lastig hoor. Maar je moet wel. Succes ermee. Zorg goed voor jezelf, kleur maar lekker als ontspanning en we zien je vanzelf wel een keer reageren. Kan me voorstellen dat je wel wat anders aan je hoofd hebt nu.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is echt prachtig Marja, ik vond het zelf een hele lastige digi om te kleuren, maar het is jou heel goed afgegaan. Succes met opruimen.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. What a sweet card. I am sure your niece will love and cherish it. Great coloring and your embellishments are a great addition. Thanks for joining us at the Lil Patch of Crafty Friends Challenges for our latest challenge.  {Lil Patch of Crafty Friends Challenges}Good luck and join us again soon. Hugs, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beautiful card Marja. The embellishments certainly set off your lovely colored image. Thank you for entering challenge #12 with The Creative Crafters.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kaart, daar zal ze wel blij mee geweest zijn.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen