donderdag 21 februari 2019

Fluffie beer

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik geen kerstkaart maar een kleurwerkje dat ik jullie wil laten zien. Het was vandaag mijn beurt om iets te laten zien bij Kleuren met potloden en daar wilde ik deze plaat laten zien. Ik was twee weken geleden alleen thuis Frank moest voor zijn werk na het buitenland dus ik had toen veel tijd en heb toen een les van Kit and Clowder gekocht. Ik heb gekleurd met de polychromos potloden..het was voor mij een uitdaging om in te kleuren vooral omdat ik bloemen inkleuren moeilijk vind en de vacht was ook wel een dingetje. Er zitten dus heel wat uurtjes kleurwerk in maar ben wel tevreden met het resultaat. De grote van de beer is 13x18cm.


Toen ik deze af had dacht ik is ook wel leuk op een kaart dus ik heb de digi nog een keertje kleiner uitgeprint en ingekleurd ...daar ga ik nog een kaart mee maken. Deze kaart wordt wel voor iemand waarvan ik weet dat ze het waardeert en de kaart ook een tijdje bewaart....is net iets te veel werk om meteen in het oud papier te belanden. Vond hem in het klein wel een gepriegel om iets van de vacht te maken...dan kleurt een groter oppervlak toch wel iets fijner.
Hier nog een foto van alle twee samen.


Zo dit was wat ik jullie vandaag wilde laten zien. Morgen ben ik er weer met een kaartje en volgende week heb ik weer een kerstkaart.

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Lieve groetjes Marja.

9 opmerkingen:

 1. Wat heb je zowel de grote als de kleine variant prachtig ingekleurd Marja. Heel knap. Fijn toch hè dat we ons altijd weten te vermaken met onze hobbies?
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn alle 2 prachtig, de vacht ziet er net echt uit,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een schitterend kleurwerk, Marja. Je kan wel zien dat daar flink wat uurtjes in zitten. Maar het resultaat is er dan ook naar. Logisch dat je zoiets alleen opstuurt naar iemand die het weet te waarderen. (Hint: de verjaarskaart die ik vorig jaar van je kreeg, hangt hier nog steeds te pronken)☺☺
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kleurwerk,Marja.Heel lief beertje.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, je hebt helemaal gelijk dat je zo'n kaart naar iemand stuurt die het een poos bewaart. Het is en prachtige kaart met supermooi kleurwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, daar mag je zeker trots op zijn, wat een geweldig kleurwerk. Logisch dat je hem voor een speciaal iemand bewaard. En de kleine wordt zo wel heel schattig.
  Ook je versierde papieren zak is mooi geworden.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een dotje! En zo mooi ingekleurd.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow Marja, geweldig mooi gekleurd! Zo'n grote afbeelding lijkt me heel erg lastig om te doen, maar ik ben onder de indruk.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen