zondag 28 juli 2019

Wildflower Fairy

Hoi allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om bij Kleuren met potloden iets te laten zien. Nu stond een lollypop maken al een tijdje op mijn lijstje om te maken. Er waren leuke nieuwe digi's met fairy's van LOTV die kon ik natuurlijk niet weerstaan . De digi wildflower is ingekleurd met de polychromospotloden.
Terwijl ik bezig was bedacht ik me er een lollypop van te gaan maken ...Sandra was jarig en dan wil ik altijd iets leuks maken. Ben wel het hele dorp af geweest voor een roze rietje maar jammer genoeg heb ik dat geen gevonden...dus toen maar blauw gaat ook wel maar ik ben wel erg met kleuren en het moet dan zoals het in mijn hoofd bij elkaar past...dus had ik een roze rietje gevonden was het in mijn ogen wel mooier geweest ...
De rand heb ik gemaakt met een randpons van Vaessen ,maar ik vond het toen wel een brede witte rand dus toen heb ik van het zelfde papier nog een rand geponst maar dan iets korter en daar heb ik nuvo shimmer powder opgedaan geeft een leuk effect.Leuk dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Lieve groetjes Marja.

7 opmerkingen:

 1. Prachtig lollypop voor je dochter!
  En ik moet zeggen dat ik het blauwe rietje er heel leuk bij vind hoor, misschien leuker dan dat het roze was geweest. Nu is het een mooie afwisseling van kleuren!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk gedaan, Marja. En ik vind het blauwe rietje best leuk in combinatie met haar blauwe rokje!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dat weer mooi gemaakt Marja. Mooie frisse kleurtjes en zo leuk afgewerkt allemaal. Ik heb lekker in de vergroting gekeken en dan kun je alles goed bewonderen :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow heel erg mooi Marja. Heel mooi gemaakt.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een mooie creatie Marja.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat en mooi lollypop heb je gemaakt! Ik vind het een schatje! Leuk om te dien, denk ik. Heb het zelf nog nooit gemaakt...

  BeantwoordenVerwijderen