dinsdag 3 september 2019

Rozen

Hoi allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om iets te laten zien bij kleuren met potloden. Ik heb deze keer een plaat met rozen van Mariola Budek in gekleurd met de polychromos. Heb heel veel geoefend op het inkleuren van bloemen vond dat altijd zo moeilijk...had ook meestal stempels van rozen gewoon omdat ik dat dan weer de mooiste bloemen vind maar ja dat is weer moeilijk inkleuren zeggen ze.
Maar nu hadden we in een kleurles die ik volg deze rozen om in te kleuren daar deden ze het wel met de zigs die heb ik niet maar de bloem vond ik wel supermooi dus ben het is gaan proberen met mijn potloden..en ik ben er superblij mee vind het zo goed gelukt. Dus al dat oefenen is niet voor niks geweest haha. Heb vrijdag op de beurs meteen maar weer stempels met bloemen gekocht..
De roos heb ik afgedrukt op 13x18cm en gemat op zwart papier een staander er achter geplakt randen bewerkt met inkt  en deze staat nu heel mooi in mijn kamertje ...vind het zonde om deze te versturen ben er lang mee bezig geweest en vind het zelf zo mooi dat ik er geen afstand van kan doen...hebben jullie dat ook wel is met iets wat je maakt?Deze kaart wil ik graag mee laten doen bij:
Stamping Sensations # Anything goes with flowers
Lil Patch of Crafty Friends #113 Anything goes
PIP #1935 Anything goes
Papercraft Challenge#45 Handmade/Stamped Flowers

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veelplezier.
Lieve groetjes Marja.

15 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige stempel en heel mooi ingekleurd. Dank je wel voor het meedoen aan de challenge van stamping sensations.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt dit schitterend ingekleurd Marja. Het lijkt wel zo'n "oude" botanische prent. Groot gelijk om hem voor jezelf te houden. Ik geniet altijd eerst een poosje van mijn kaarten voor ik ze verstuur. Ze staan dan beneden op de kast ;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi Marja en ook de stempel is erg mooi!
  Mijn kaartjes staan hier altijd om me heen als ze klaar zijn. Of ze gaan op de bus of ze gaan na verloop van tijd in de voorraaddoos.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie chique kaart gemaakt met een mooie rozen stempel en wat heb je het geweldig gekleurd! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi ingekleurd, echt eer van je werk. Ik zou deze kaart ook heel lang bewaren
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig gemaakt Marja.
  Ik zou deze ook bewaren hoor.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gorgeous coloring! I love the distressing too! Thanks for joining us and good luck with with your entry!
  Hugs, Joy
  Joyfully Stamps
  Lil Patch of Crafty Friends, Owner/Coordinator

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beautifully coloured Roses and a lovely card, thanks so much for sharing with us at Stamping Sensations 'Flowers' theme.

  B x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bloemen zijn echt prachtig!!!
  Ze hebben verder helemaal geen opsmuk nodig.
  Op mijn dressoir staat een mooie stolp, hier zet ik mijn kaartjes waar ik heel trots op ben onder. Maar geloof me... Niet al mijn creaties verdienen dit ere plaatsje.
  Super leuk dat je meedoet aan onze challenge.

  -xies- Renate.
  (DT Papercarft Challenges)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Awesome card and beautiful colouring! Thank you for joining our "Hand stamped/ made Flowers" challenge at Papercraft challenges! Have a wonderful week and happy crafting ;o) Maike

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Stunning card, You colored it absolutely perfect !! Thank you for participating in Lil Patch of Crafty Friends Challenges
   Sharmitha @ Crafter's Icon

  BeantwoordenVerwijderen
 12. beautiful card Marja, perfect for our 'handmade/stamped flowers' challenge! thank you so much for playing along on the papercraft-challenges blog. Lisa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lovely roses and beautifully coloured too

  Thanks for joining us at Stamping Sensations this month

  Joan

  BeantwoordenVerwijderen