maandag 20 januari 2020

Especially for you

Hoi allemaal,

Vandaag begint er een nieuwe challenge bij De Egel.... Deze keer willen we een kaart zien met de kleuren rood en zwart.....Heb er bijna slapeloze nachten van gehad toen ik het las zat ik meteen met de handen in mijn haar wat moet ik nu toch gaan maken???!!!... een rode bloem maar dan zwarte bladeren ?...nee dat kan niet ...zwarte kaart met een grote rode tekst?..nee saai past niet bij mij ik wil kleuren...en zo ging het maar door haha. Dus toen maar besloten het even los te laten en eerst de saaie mannenkaarten...moest er drie maken meteen in begin januari hebben we drie mannenverjaardagen dus toen ik aan de derde begon stond Claudia bij mij en toen zei ik welke kleuren zal ik nu weer is gaan gebruiken al die saaie kleuren ...kijkt ze en zegt ze die auto moet rood...ik nee toch niet rood voor een mannenkaart ik doe hem blauw zegt ze je moet het zelf weten maar deze auto's moeten rood. ...dus ik zeg goed jij je zin ik maak hem rood en terwijl ik  toen bezig was bedacht ik me maak ik de rest grijs/zwart maak de randen rood met distress oxide  en doe ik met een stencil zwarte tandwielen op de kaart stans ik er nog een paar uit die bewerk ik met zwarte embossing en toen had ik een rood/zwarte kaart af....dus daar hoefde ik niet meer over na te denken haha.. en toen de kaart af was vond ik hem ook nog best wel leuk. Hebben jullie dat ook ooit soms heb je zoveel zin in iets te maken en valt het resultaat je toch een beetje tegen en de andere keer heb je er een hard hoofd in en denk je dit wordt niks en ben je juist heel blij met het resultaat.
De digi die ik gebruikt heb is van LOTV en is ingekleurd met de polychromos potloden.

Hoop dat ik jullie niet heb afgeschrikt met mijn verhaal en gewoon weer gezellig meedoen met onze challenge ..ben benieuwd wat jullie ervan gaan maken.


Deze kaart wil ik graag mee laten doen bij:
Seize the birthday
Allsorts challenge
ATSAM

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Lieve groetjes
Marja.

17 opmerkingen:

 1. Goed dat je naar Claudia geluisterd hebt Marja! Deze auto is in rood supercool! Zo heb je ongemerkt je 'zware opdracht' voor de Egel perfect uitgewerkt!
  Wat een schitterende mannenkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi mannenkaart heb je gemaakt, terwijl je er zo tegenop zag. Mooi zo met de tandwielen en ook de beïnkte. Prachtig geheel is het geworden.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kunnen we soms toch tobben over een kaart, hè Marja. Ik herken het wel. Maar het uiteindelijke resultaat is heel tof geworden!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a real fun card and great choice of colours, perfect for our more than a Word' theme at Allsorts challenge, many thanks for joining in.

  B x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supergaaf gedaan!! Marja.
  Wat je zegt herken ik ook wel. Soms pakt een kaart waarvan je dacht dat het mooi zou worden toch anders uit. En inderdaad als je denkt van niet word het een kaart waar je heel tevreden mee bent. Grappig hé?
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed opgelost dus met deze kaart haha.
  Leuk toch een rode auto! En wat leuk die gestempelde radartjes!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I just love that image and how you used it. Thanks for sharing with us at Allsorts.
  Lynn x
  DT

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een hele leuke kaart Marja.
  Dankjewel voor je lieve reactie op m’n blogje.
  Fijne avond, wilma x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag de kaart al bij de Egel.
  Ik vind hem super leuk geworden!
  Heel mooi het thema toegepast.
  Jij hebt je DT kaart al klaar, wij beginnen nu met denken, hahaha.
  Fijne avond, liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem super leuk Marja. En leuk met al die radertjes.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. A super LOTV image and great choice of colours, lovely male background and dies. Thank you for joining our 'More than one word' challenge at Allsorts.

  Kath x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is supermooi je kaart! Ja we denken zoveel van hoe we een kaart moeten maken..soms vliegt het uit je handen en soms is het lang tobben.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een super mooie kaart met een schattige digi. Ook heel leuk met alle tandwielen. Het is inderdaad een lastige kleuren combi en ik geloof het goed dat je eerst niet wist wat je moest maken maar het resultaat is super! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel herkenbaar dat dingen soms helemaal anders uitvallen, soms valt het mee en soms valt het tegen. Rood/zwart lijkt me ook een moeilijke klus maar deze is geweldig geworden, goed dat je naar Claudia luisterde.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het resultaat is prachtig Marja ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen