zondag 1 maart 2020

Dandelion Wishes

Hoi allemaal,

Vandaag ben ik er weer met een kaartje voor Conie Fong . Ik heb hiervoor de nieuwe digi Dandelion Wishes ingekleurd met de copics. Vond deze digi zo leuk dat ik deze meteen wou inkleuren hou wel van fairy's dus meteen toen ik de digi binnen had aan de slag gegaan om er een kaartje mee te maken.
Ga hem zeker nog een keer met de potloden inkleuren...gewoon omdat het leuk is om deze nog een keertje in te kleuren. Papier is van studio light en voor de bloemen heb ik het flowerfoam weer is uit de kast gehaald deze heb ik met inkt op kleur gebracht.

Heb deze eigenlijk ook al twee keer ingekleurd...had toen ik het afdrukje had ingekleurd er met inkt en stempels omheen gewerkt maar vond het te druk worden op mijn kaart dus toen bedacht ik me kan de kaart afmaken en er niet tevreden ver zijn of opnieuw beginnen ...en dat laatste doe ik dan meestal.
Hebben jullie dat ook wel eens dat het niet na je zin is en weer overnieuw begint.


Deze kaart wil ik graag mee laten doen bij:
Aud Sentiments

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie i altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

16 opmerkingen:

 1. Oooh wát is ze beeldig! Groot gelijk dat je haar alle aandacht geeft Marja en zó mooi met papier!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wát is ze beeldig! Groot gelijk dat je haar alle aandacht geeft Marja en zó mooi met papier en die schitterende bloemen!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!
  Mooi met de paarse kleur.
  Ook de bloemen zijn helemaal top.
  Heel herkenbaar dat opnieuw beginnen:)
  Lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kaartje weer Marja. En ja hoor ik ben vandaag al diverse keren opnieuw begonnen met inkt haha!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, ik werk niet met inkt of zo, dus hoef ik niet opnieuw te beginnen, je hebt prachtig ingekleurd
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw Marja wat een beeldje deze kaart. Heel lief die digi én prachtig ingekleurd weer. Je foam bloemen zijn ook om te smullen en maken je kaart helemaal àf vind ik. Ja hoor, ik moet ook nogal eens opnieuw beginnen van mezelf ;P
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja natuurlijk hoor Marja. Ik heb dat zeker: als iets niet naar mijn zin in is, kan ik het zo in 1 keer weggooien en opnieuw beginnen!
  Jouw kaartje is wel weer heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een prachtige kaart met mooi gekleurde digi! Heel herkenbaar om iets opnieuw te doen. Anders wordt de kaart uiteindelijk toch niet verstuurd!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja hoor Marja. Als iets me niet naar de zin is. mik ik het weg... Het wordt dan niks meer... alleen ergernis. Je hebt nu een prachtige kaart met dit mooie afdrukje gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou, dat overkomt me geregeld. Dat ik iets weggooi wat me niet zint.. maar dat geeft niet, dan weet je wel hoe je het niet wilt. Uiteindelijk heb je een prachtige kaart gemaakt. Heel mooi deze afdrukjes.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Very pretty and I love your flowers,

  Thanks for playing along at Aud Sentiments,

  Hugz Tinz

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kaart Marja.
  Groetjes Nicolette 

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig ingekleurd Marja! Mijn muizenkaartje van vorige week kreeg ook een make over, had deze eerst ingekleurd met rood en blauw, maar viel me wat tegen, dus opnieuw maar... :) Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. If you're trying hard to lose kilograms then you absolutely have to try this totally brand new custom keto meal plan diet.

  To create this keto diet service, licensed nutritionists, fitness couches, and professional cooks united to provide keto meal plans that are useful, painless, price-efficient, and fun.

  Since their first launch in January 2019, 100's of clients have already remodeled their body and health with the benefits a great keto meal plan diet can give.

  Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones given by the keto meal plan diet.

  BeantwoordenVerwijderen