zaterdag 7 maart 2020

Snowy With Present


Hoi allemaal,

Vandaag heb ik twee kaartjes gemaakt als gastdesigner voor Conie Fong. Ik heb de digi Snowy With Present gebruikt deze digi kun je gratis krijgen tot 14 maart bij Kit and Clowder. Deze keer  heb ik ingekleurd met de copics. Heb er twee kleine kaartjes van gemaakt .
Rond de digi heb ik wat embossing gestrooid en verhit ...lijkt het op confetti dit deze embossig heb ik ook op het knoopje gedaan (heb een pons die knoopjes ponst) zo maak je altijd een bijpassend knoopje.


Vind het wel een cute kaartje dus wil het graag mee laten doen bij:
Cute Card Thursday

Hier het tweede kaartje met de zelfde digi maar weer hele andere kleuren. Voor deze kaart heb ik er de distress oxide weer is bij gepakt. De achtergrond heb ik bewerkt met een stencil van Tim Holtz en wat gespetterd. Had een cirkel gestanst van mijn afdrukje en toen liet ik mijn zwarte stempelkussen erop vallen ...gelukkig niet op het afdrukje maar de cirkel was niet te gebruiken. ...dan het afdrukje maar uitknippen en een cirkel stansen en met inkt op kleur gebracht nog een stempel op de achtergrond. Maar achteraf vind ik het nu eigenlijk nog wel mooier geworden dus is maar goed dat er mijn stempelkussen op viel haha.
Deze kaart wil ik graag mee laten doen bij:
ATSAM

Hier is de gratis digi te vinden:Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten. Zo divers.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee hele mooie kaartjes en je embossing confetti is super zo! Ook je embossing knoopje is heel creatief en natuurlijk weer prachtig ingekleurd! Goed weekend Marja....groetjes Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allebei je kaartjes zijn weer supermooi ingekleurd, Marja. Je foutje heb je prima opgelost met het uitknippen van de pinguin. Mooi TH stencil heb je gebruikt.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee superleuke kaarten heb je gemaakt, mooi ingekleurd en leuk het embossing poeder erbij,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaarten met die super schattige pinguïn Marja. Leuke opbouw heeft de eerste en leuk effect geeft dat embossingpoeder.
  Je ongelukje heb je goed opgelost en ik vind ook dat een hele mooie kaart met gave achtergrond geworden.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allebei super cute kaartjes ! En ik ben de digi maar snel gaan oppikken. Nu nog zo mooi proberen in te kleuren als jij :) Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Twee hele mooie kaarten met een schattige pinguïn. Een mooi effect met de embossing op de bovenste en je foutje heb je goed opgelost door het uit te knippen, ook een leuk effect zo in het 3D en een leuke achtergrond. Bedankt voor je deelname aan onze challenge bij Cute Card Thursday.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super cute card!

  Thank you and we hope you will join us again in the next ATSM Challenge!.

  Anna – Design Team member at Addicted to Stamps and More

  Visit my blog - Crafty Anna Studio.
  You can also find me on Instagram - CraftyAnna Studio
  Thank you!

  BeantwoordenVerwijderen