dinsdag 13 oktober 2020

Lady Witch

 Hoi allemaal,

Ben weer aan het kleuren geweest deze keer heb  Lady Witch van Christine Karron ingekleurd. Deze heb ik ingekleurd met de copics en daarna nog wat details met de Procolour potloden van Derwent aangebracht. Heb helemaal niks met Halloween maar dit soort afbeeldingen vind ik wel superleuk om in te kleuren. Heb er nog een paar geprint klaar liggen...  Ze vragen me we eens ben je het thuis zitten nog niet zat ...maar eerlijk gezegd heb ik er niet zoveel moeite mee zolang ik papier en potloden heb kom ik de dag wel door . Natuurlijk zou ik ook liever hebben dat alles weer normaal is maar goed om daar over te zitten zeuren schiet niemand iets mee op dus ik probeer het maar positief te bekijken en denk dan maar zo heb ik lekker veel knutseltijd.Leuk dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

13 opmerkingen:

 1. Marja dit is fantastisch mooi, zó knap van je! Hier houden wij het ook prima vol hoor, vervelen doen we ons nooit en ook al kom ik niet veel verder dan de boodschappen en met Ben naar het ziekenhuis...alles beter dan risico lopen dus wat nu al 7 maanden duurt hou ik óók nog best vol tot er een veilig vaccin is en dan halen we net als héél véél andere (verstandige!) mensen die zich wél keurig gedragen hebben de schade wel weer in!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooohhh, wat heb je deze dame PRACHTIG ingekleurd Marja. Echt met hoofdletters! Hier ook geen problemen hoor, nu ben ik altijd al een huismus LOL dus dat scheelt. Ik keutel lekker aan.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig mooi gekleurd weer, Marja!
  Wij hebben hier ook geen problemen met thuis blijven hoor. Joop houdt zich lekker bezig met zijn computer en eten koken en ik verveel me nooit in mijn knutselkamer. Moet zelfs tijd vrijmaken om een boek te lezen (wat ik ook heel graag doe).
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat weer een pracht en zo mooi ingekleurd .Ja we kunnen wel zeuren maar helpt toch niet.
  Wat zijn we dan toch blij met onze hobby die we gewoon thuis kunnen doen.
  Groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow het is prachtig ik kijk mijn ogen uit Marja zo mooi gekleurd. Ik verveel me thuis ook niet. Mijn man gaat wandelen in de natuur kom je bijna niemand tegen dus Corona proof. Ik op mijn hobbykamer.
  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee hoor met zeuren schiet niemand iets op maar het scheelt wel als je een leuke hobby hebt natuurlijk.
  Dit is weer een schilderij(tje) hoor!
  Prachtig.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, je kaartje is vrijdag al binnengekomen. Ik heb je in mijn blogpost van vrijdag genoemd.

   Verwijderen
 7. Mooi Marja! Dat kleuren heb je echt onder de knie. Ik zit er altijd met bewondering naar te kijken. En wat er ook gebeurt, er zijn ergere dingen dan verplicht thuis zijn...ik verveel me nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat supermooi gekleurd, Marja!!
  Prachtig!!
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is dit weer mooi Marja. Gelukkig vermaak jij je nog wel.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig kleurwerk Marja, ik ben blij dat ik na 2 weken verplicht bankhangen, morgen loopgips krijg en weer naar buiten kan
  Groetjes
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtug kleurwerk Marja. De kleuren ook zo mooi gecombineerd. Het kleuren doe ik je niet na... Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen