dinsdag 23 maart 2021

Happy Birthday!!!!

 Hoi allemaal,

Vandaag geen Dt-kaart maar een verjaardagskaart voor een jarige vriendin...zij maakt ook kaarten en kleurt ook heel graag dus daar moest ik toch wel een speciale kaart voor maken. Ben hier aan de slag gegaan met Penguin Gardener van Whimsy dit is ook een van mijn favoriete merken vooral die  van Chrissy deze zijn zo leuk. Zei laatst wel pinguins zijn saai inkleuren al dat zwart maar als ze af zijn ze zo schattig. Voor de kaart heb ik een ticketmal van Studio Light gebruikt vond het wel leuk dat ik hier twee digi's op de kaart kwijt kon. Ze krijgt deze digi's ook cadeau kan ze deze zelf ook nog inkleuren vind ze vast heel leuk.Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

8 opmerkingen:

 1. En een mooi kaartje en leuke digi's, daar zal je vriendin heel blij mee zijn. En het zwart lijkt me idd moeilijk om goed te kleuren maar het resultaat mag er zijn, heel mooi!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dáár gaat je vriendin zó blij mee zijn, wat een super leuke kaart! Pinguïns saai inkleuren? Absoluut niét want juist dat zwart is een héle uitdaging om er geen "dooie boel" van te maken en er glans in aan te brengen en jou lukt dát!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig , die twee pinguïns op je kaart !!!!
  Luckey friend !!
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattige digi's vind ik het Marja, ik ben weg van pinguïns. Je hebt een mooie kaart voor je vriendin gemaakt en leuk om deze digi's ook cadeau te doen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou bijna jaloers worden op die vriendin, Marja. Wat een prachtige kaart met die superschattige pinguins!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart heb je voor je vriendin gemaakt. Leuke digi's van de pinguïns en een prachtige afwerking een topper. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen