maandag 1 maart 2021

Sent Of Spring.

 Hoi allemaal,

Ik mocht ook deze maand nog een keer gastdesigner zijn bij Copic for alle op Facebook. Ik heb daar de  plaat Sent Of Spring van Christine Karron ingekleurd met de Luminace en Polychromos potloden.

Ben al een hele week niet op mijn blog geweest en denk dat het nog wel even duurt voordat ik weer heel actief hier zal zijn. Zoals ik jullie al vertelde heb ik weer veel last van de MS en nu heb ik vorige week zaterdag mijn voet flink bezeerd...heb hele week op bed gelegen kon er niks mee gelukkig ging het zaterdag weer wat beter vond ik dus dacht gisteren ga me aankleden en even na mijn kamertje maar het ging echt nog niet ...balen. Dus voor nu ga ik even mijn rust pakken en als ik iets kan besteed ik mijn energie liever aan iets knutselen dan aan het bloggen...dat komt wel weer jullie zien me wel weer verschijnen. Er komen deze week nog wel wat Dt-werkjes op het blog (die had ik al klaar) en ik wil proberen om mijn Dt- kaarten nog wel te maken op mijn gemakje moet het lukken...voor nu ben ik vooral afdrukjes in aan het kleuren op mijn bed.
Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

7 opmerkingen:

 1. O jee Marja! Wat vervelend. Gelukkig dat je wel kan kleuren op bed! Dat geeft dan wat afleiding. Beterschap hoor!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend Marja. Gelukkig dat je dan nog wel wat kan inkleuren op bed. Schattige kleurplaat en mooi ingekleurd. Heel veel beterschap.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach Marja, wat vervelend, veel sterkte en beterschap.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een vervelend bericht! Hoop dat je snel weer wat beter wordt zodat je weer uit de voeten kan! Heel veel beterschap en sterkte! Je inkleurwerk is prachtig! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, wat erg voor je, veel beterschap en wat een prachtig inkleurwerk Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er prachtig uit!
  Zo knap !
  Maar vooral beterschap!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterend kleurwerk, Marja.
  Wat ontzettend vervelend voor je dat er nu ook nog een zere voet boven op komt. Gelukkig voor je dat het mogelijk is om op bed te kleuren. Heel veel beterschap!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen