zondag 18 april 2021

 Hoi allemaal,

Vandaag laat ik een plaat van Mariola Budek zien deze is ingekleurd met de Luminace en Polychromos potloden. De achtergrond is met gelatos en Prisma potloden gedaan. 
Ben lang aan deze plaat bezig  geweest eerste plaat had ik de huid en haren af en vond ik de huid niet mooi kleuren bij de haren en dan heb ik geen zin meer om het af te maken als het niet na mijn zin is dus plaat weg opnieuw printen en weer van voren af aan  beginnen, Mijn moeder zei dat ga je toch niet doen het is toch al mooi en je hebt er al zoveel werk in zitten....maar ik begin vrolijk weer opnieuw als het niet na mijn zin is zeg maar zo is weer een goede oefening geweest van je fouten leer je.  Toen had ik de plaat bijna af moest het vogeltje nog maar had geen idee hoe ik daaraan moest beginnen.. Maar aan Frank gevraagd wat is dit voor een vogel hij zij een goudvink dus een  foto op internet gezocht de mannetjes waren oranje met grijs en een beetje bruin dus plaatje er langs en ben aan de slag gegaan. 


Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

12 opmerkingen:

 1. Ik vind hem geweldig Marja. Prachtig gekleurd en het vogeltje kleurt er heel mooi bij.
  Ik ben ook niet snel tevreden en begin dan ook liever opnieuw dan aan dezelfde tekening verder te werken.
  Groetjes, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend gedaan Marja kan niet anders zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwwwwwww, wat een kunstwerkje heb je er weer van gemaakt Marja. Prachtig!
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kleurwerk Marja, wat past het vogeltje er mooi bij,
  Groetjes
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie digi en prachtig hoe je de haren en de goudvink hebt ingekleurd.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal met je eens, liever opnieuw dan zozo en nu kun je trots en voldaan naar wéér een schitterend resultaat kijken..de vogel is er prachtig bij!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat heb je dit geweldig gekleurd Marja! Zo ontzettend mooi gedaan, een kunstwerkje. Ik snap ook dat je helemaal tevreden moet zijn over je werk en anders opnieuw begint. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat geweldig heb je dit ingekleurd! Zo mooi! En ook ik kan me voorstellen dat je opnieuw begint als je niet tevreden bent. Hoewel ik met kleuren de lat niet zo hoog leg bij mijzelf, omdat ik het echt niet zo als jij kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterende plaat weer Marja! De kleuren zijn prachtig. En dat je weer helemaal overnieuw bent begonnen.....petje af hoor.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat prachtig Marja.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een schitterend kleurwerk laat je zien Maja...Ik heb er met bewondering naar gekeken.. en gelijk heb je om opnieuw te beginnen als je er niet tevreden over bent....Deze is FORMIDABEL!! knap staaltje kleurwerk
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen