dinsdag 27 april 2021

Home Sweet Home

 Hoi allemaal,

Vandaag laat ik een kaartje zien voor een nieuwe woning. Hiervoor heb ik de digi Teapot House Mouse van Di's Digidesign. Deze keer ingekleurd met de museum potloden. Mal is van Carlijn Designs en papier van Studio Light....nu is mijn blokje bijna leeg nog een velletje en een paar restjes dus het is me al gelukt om een blokje leeg te maken....heb zoveel papier dat ik me heb voorgenomen deze is eerst proberen op te maken maar er zit eigenlijk ook wel papier tussen dat gewoon weg kan dat ik echt niet meer mooi vind dus als ik tijd heb deze is een keer goed uitzoeken en ook echt weg doen wat ik niet meer leuk vind, is wel moeilijk denk vaak misschien kan ik er ooit nog wel iets mee doen en ligt het weer jaren in de kast...maar dat herkennen jullie misschien wel.


Deze kaart laat ik graag meedoen bij:

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

9 opmerkingen:

 1. Heel mooi zeg! Leuke digi en mooie zachte kleurtjes. Ik probeer ook papier op te maken maar er komt steeds zulk mooi papier weer uit. En ik bewaar ook de smalste reepjes haha.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar om alle kleine stukjes papier te bewaren....misschien komt het nog eens van pas.
  Je kaartje is heel erg leuk geworden Marja....zo schattig met de muisjes in de theepot!
  Groetjes en een fijne Koningsdag,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi muizekaartje. Ik herken dat wel. Met papier. Ik heb laatst alles uitgezocht en weggedaan wat ik al jaren niet meer gebruik. Zul je zien komt het straks weer terug in de mode. De echt kleine stukjes gooi ik nu direct weg.
  Fijne dag, liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige muizenkaartje, ik herken het ook alleen ik heb moeite met weggooien van hobby spullen, fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herken dat wel van het papier. Maar ik ga binnenkort naar een grotere hobbykamer en heb me voorgenomen ook dingen op te gaan ruimen en weg te doen.
  Je kaart is weer zo leuk Marja.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi Marja! Ziet er gezellig uit.
  En ja dat papier. Ik heb ook oud papier liggen en soms kan ik het opeens gebruiken, heel gek, dus dan ben ik toch blij dat ik het niet heb weggedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattige digi en weer mooi gekleurd. Leuke kaart heb je gemaakt.
  Ik kan ook niets weggooien. Maar zo langzamerhand groeit mijn kamertje dicht. Ik heb de laatste dagen weer veel gekocht en besteld, dus opruimen en wegdoen zou een goede oplossing zijn.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awww . . . this is sooooo adorable!! Such a sweet image and your soft coloring is fabulous!! Love the layout you used, too! Thanks for playing with Di's Digi Designs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Adorable and so gorgeous!.. Thanks for joining us at Di’s Digi Stamps 🙂
  Wendy DT

  BeantwoordenVerwijderen