zondag 13 juni 2021

Blooming Innocence

 Hoi allemaal,

Ik mocht deze maand weer een keer gastdesigner zijn bij Copic for alle op Facebook. Daar krijg je dan een kleur die je moet gebruiken en dat was deze keer geel/groen.
Ik was met Bloomng Innocence van Mariola Budek bezig dus besloot toen maar om deze hiervoor te gebruiken. Ik  heb gekleurd met de polychromos en Holbijn potloden. De bloemen wilde ik eigenlijk in het roze doen maar omdat ik dus geel/groen moest gebruiken heb ik maar besloten om ze geel te maken....is een kleur die ik niet snel gebruik dus is weer is een keer iets anders, De achtergrond heb ik eerst bewerkt met gelatos  toen zag ik mijn flesje witte verf staan dacht misschien wel leuk om dat een beetje met een tamponeerkwastje op de achtergrond aan te brengen ...was leuk maar vond het weer te wit dus toen heb ik het zelfde nog een keer gedaan met zwarte verf. Uiteindelijk vind ik het weer een leuke techniek voor de achtergrond dus denk dat ik nog is wat kleurtjes verf bij ga kopen.
De plaat is in het echt wel iets donkerder....heb wel twintig foto's gemaakt maar krijg het er niet beter op.Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

8 opmerkingen:

 1. Ben zwaar onder de indruk, je bent een ster Marja!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt supermooi ingekleurd, ben er weg van,
  Groetjes,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterend kleurwerk, Marja. Het lijkt wel een foto, zo mooi.
  Ik vroeg me alleen of of je voor die challenge niet met copics had moeten kleuren??
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw wat ben je toch een talent met inkleuren Marja, zoooo mooi. Die glans op haar haren, het gezicht...alles lijkt te leven, prachtig!
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zit mijn ogen echt uit te kijken Marja. Wat een geweldig mooi kleurwerk! Je bent de koningin van het kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Buitengewoon prachtig Marja ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen