zaterdag 26 juni 2021

Flowergirl.

 Hoi allemaal

Vandaag laat ik een pdf van Nino Kurts Art zien. Ze heeft nog niet zoveel pdf's ik kwam deze toevallig tegen en was er meteen helemaal weg van. Deze keer heb ik op toned tan papier ingekleurd is weer nieuw voor me zag veel mensen het gebruiken en wou het ook is proberen....en het wou helemaal niet lukken heb het papier al een tijdje in huis elke keer was het niet na mijn zin en begon ik weer overnieuw op ander papier. Maar kan het dan van mezelf niet uitstaan dat het me niet lukt dus bleef het elke keer weer proberen door weer filmpjes kijken en opnieuw te beginnen, nu dacht ik deze keer print ze maar meteen twee keer uit een op wit en een op toned tan en nu lukte het natuurlijk meteen hartstikke goed op het toned tan papier . Ben daar natuurlijk wel blij mee dat het me eindelijk gelukt is ...ben er lang mee bezig geweest maar heel blij met het resultaat. Heb deze keer de Luminace Polychromos en de Prisma potloden gebruikt. Voor de achtergrond heb ik gelatos, acrylverf en distress paste gebruikt. Deze plaat wordt weer ingelijst en krijgt een mooi plekje in mijn knutselkamertje ...begint al aardig vol te hangen maar staat wel heel gezellig.


Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

8 opmerkingen:

 1. Ik zou me geen raad weten met zo'n dame om in te kleuren, maar jij weet er weer een schilderijtje van te maken. Maak je die achtergrond na het inkleuren?
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kan jij toch prachtig kleuren. Echt heel mooi gedaan.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow prachtig, leuk dat je je zelf zo uitdaagt en de aanhouder wint met dit mooie resultaat.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De volhouder wint Marja, ik ben er helemaal weg van, ze is zooooo mooi ingekleurd. Wat een talent.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kleurwerk Marja, wat fijn dat het toch gelukt is,
  Groetjes
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap! Om dit zo geweldig in te kleuren.Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goede dag, ik ben nu zo blij omdat ik vandaag mijn lening van € 29.000 heb gekregen van dit goede bedrijf LAPO na verschillende oplichting van verschillende cheaters, je kunt ook contact met hen opnemen als je een snelle lening nodig hebt, neem nu contact met hen op via deze e-mail: lapofunding960@gmail .com

  BeantwoordenVerwijderen