dinsdag 13 juli 2021

You're the Best Girlfriends.

 Hoi allemaal,

Vandaag laat ik een kaart zien die ik gemaakt heb voor de verjaardag van Sandra. Ik zag de leuke digi What a Tangle bij The Papershelter en die viel meteen in mijn mandje dit was echt een digi om te gebruiken voor Sandra. Hun hebben ook twee van die kleine hondjes Nora en Abby waar ze gek op zijn.
De digi is ingekleurd met de polychromos potloden. Toevallig had Sandra voor haar verjaardag ook een lange jurk gekocht ....krijg altijd foto's als ze iets koopt dus die erbij gepakt en geprobeerd om de zelfde kleur te kleuren, Nora en Abby hebben ook een rood en blauw riempje dus ook dat zo ingekleurd.


Hier een foto van Nora en Abby.


Dit is de 1e kaart die ik maakte voor de verjaardag van Sandra....deze heeft Marcel gegeven.
Ik mag er altijd 3 maken voor haar verjaardag Claudia wil er ook altijd een geven en dan natuurlijk nog een van mij. Is altijd wel een hele klus wil er toch proberen er 3 hele verschillende kaarten van te maken, Denk dat het dit jaar wel is gelukt de andere kaarten laat ik jullie binnenkort zien.

Met deze kaart doe ik graag mee bij:

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

5 opmerkingen:

 1. wat een super leuk persoonlijk kaartje heb je gemaakt Marja!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een schattig plaatje met die hondjes! Zo maakt het wel een persoonlijk kaartje! Heel mooi gekleurd en een schattig kaartje! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart heb je gemaakt voor Sandra. Zo leuk met allerlei persoonlijke tintjes.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk zoals je deze mooie kaart helemaal toegespitst hebt op Sandra. Die leuke hondjes lijken er zelfs op. Het is weer een plaatje.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful card Marja such a gorgeous image the colours are so pretty and I love the doggy picture, thank you for joining our challenge at THE PAPER SHELTER this week
  hugs
  lorraine x

  BeantwoordenVerwijderen