vrijdag 5 november 2021

A Merry Little Christmas.

 Hoi allemaal,

Vandaag ben ik er weer met een kerstkaart. Deze keer voor De Egel daar begint vandaag een nieuwe challenge. Deze keer hebben we een sketch voor jullie en willen we er een strikje bij zien op je kaart.
Ben heel lang bezig geweest om te bedenken hoe ik deze kaart ging maken er moest een stempeltje op maar waar en hoe???? Heb er vanalles bij gezocht maar niks was na mijn zin en toen ineens terwijl ik in bed lag bedacht ik me ik heb dat leuke olifantje van Wild Rose Studio nog dat zou misschien wel is leuk kunnen zijn...dus stempeltje opgezocht ingekleurd met de polychromos potloden. Papier is van Studio Light en als afwerking nog een doodlerandje ,wat wahi tape en natuurlijk het strikje dat moest erop.
Nu de kaart af is ben ik er heel blij mee ...hebben jullie dat ook dan denk hier kan ik niks leuks mee maken en uiteindelijk wordt het een superleuke kaart?Hier is de sketch die je mag gebruiken.Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

7 opmerkingen:

 1. O wat een lief kaartje mooie combinatie van papier en het olifantje vind ik enig, fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wst een mooie kaart. Best een lastige schets. Het is je goed gelukt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke kaart is dit geworden zeg, dat is inderdaad zo dat je soms even op een idee moet broeden he.
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie vrolijke kaart Marja. De sketch lijkt me moeilijk maar het is je geweldig gelukt om een super kaart ermee te maken. Een schattige olifantje die je geweldig hebt gekleurd! Het is inderdaad soms lastig om iets te bedenken. groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd fijn als je denkt het word niets en dan zo goed uitpakt! De sketch heb je geweldig gebruikt en je kaart is weer een bjoetie geworden!
  Fijn weekend Marja,
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een lastige sketch. Jij hebt hem erg leuk verwerkt.
  Mooie kaart.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe schattig met dit olifantje ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen