dinsdag 28 juni 2022

Bloemenkaarten.

 Hoi allemaal,

Laatst kreeg ik  een proefpakketje van de Daniel Smith verf dus dat wou ik ook wel is uitproberen. Dus ben weer met de Statement Flowers van Atenew aan de slag gegaan...vind dit zo'n mooie stempel heb deze ook al geregeld gebruikt en toch zijn het allemaal heel verschillende kaarten die ik ermee gemaakt heb.
Ik heb de bloem twee maal ingekleurd....was meteen weg van de Daniel Smith verf dus weet al weer wat ik met mijn verjaardag wil hebben .....Frank zei al heb je nu nog niet genoeg om te kleuren.  Eigenlijk wel maar vind alles weer zo leuk en dan wil ik het ook weer hebben. Moet nog wel veel oefenen met water werken is niet zo mijn ding maar als ik maar genoeg oefen krijg ik dat ook wel weer onder de knie. Maar nu zijn er de nieuwe Chromaflow potloden van Derwent dus die heb ik ook al weer besteld eigenlijk zijn ze voor mijn verjaardag...maar dat is nog lang wachten tot het augustus is. 

Zoals ik al zei heb ik de bloem twee keer gestempeld en geembost met witte embossing en is het een slimline kaart geworden.

 

Heb de bloemen boven en onder in de hoek op mijn kaart geplakt nadat ik eerst wat gespettert had op de achtergrond daarna de rest van de bloemen afgeknipt nog wat steentjes erbij geplakt als afwerking.
Nu had ik natuurlijk nog hele stukken van de bloemen over en daar heb ik dan weer een tweede kaart gemaakt.


Ook hier heb ik onder en boven in de hoek een stuk van de bloem geplakt die ik over had van de vorige kaart en hier heb ik de leuke YOU stempel van Studio Light gebruikt.

Deze kaart laat ik graag meedoen bij:

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind dat je al prachtig met waterverf overweg kunt, Marja. Ik heb er veel meer problemen mee. Ben ook benieuwd naar de Chromaflow potloden. Je kaarten zijn allebei schitterend!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik moest zó lachen om je verhaaltje en las het aan Tim voor. Hij moest ook lachen een zei:" jullie zijn ook allemaal hetzelfde ", ik zit nl ook op die potloden te azen hihi. Je kaarten zijn weer prachtig Marja, heel mooi tot leven gebracht met je kleur/schilder-talent. De ingekleurde mevrouw uit je vorige post heeft ook een hoog wauw gehalte.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw prachtig gemaakt.
  Groetjes Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart Marja. En al die potloden en verf zij echt wel aan jou besteed.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Twee supermooie kaarten heb je gemaakt met de prachtige bloemen, zó mooi ingekleurd,
  Groetjes,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen