zondag 10 juli 2022

Meg

 Hoi allemaal,

Vandaag laat ik Meg zien van Kevin Teo Art. Kwam deze artiest laatst tegen op etsy en vond meteen een aantal van zijn platen erg mooi. Wel weer heel anders als wat ik meestal kleur dit zijn meer fantasie/tekenfilm figuren maar kon ze toch niet weerstaan. Ben ook aan de slag gegaan met felle kleuren en blauw haar dat kan allemaal met deze poppetjes.
Voor het inkleuren heb ik de luminace en de polychromos potloden gebruikt, de achtergrond is met distress inkt en witte verf gedaan was niet helemaal tevreden dacht spuit er nog wat water op als het dan nog niks is wordt het de prullenbak....zou wel zonde zijn geweest van alle uren kleurwerk die erin zitten maar gelukkig is het goed gekomen en heeft de plaat het overleeft.

Nu ben ik met nog zo'n plaat bezig maar dan met de nieuwe potloden is wel weer even zoeken welke kleurencombi's ik ga gebruiken maar ook dat komt wel weer goed. Ze kleuren wel heel erg fijn en er zitten toch ook weer hele mooie kleuren in deze set.Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

6 opmerkingen:

 1. Wat een schitterend kleurwerk Marja. De achtergrond is ook erg mooi. Mat jij je afbeelding voordat je de achtergrond maakt? De Chromaflows kleuren lekker hè?
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. das echt prachtig gekleurd, waux
  w
  bij mijn blog is het ook stil. Ik neem voor de maand juli een pauze. En het doet wel deugd. Effe tijd voor andere leuke dingen te doen, zoals handwerk.

  grtjs Claudia

  Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
  https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
  http://creativesketchygirls.blogspot.be
  http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
  https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig gedaan Marja. Mooi ook het haar in het blauw. Mooi ook hoe je de achtergrond hebt gedaan.
  Ik zit nog te twijfelen tussen de Derwent Chromaflow en de
  Derwent Lightfast, omdat die natuurlijk 100 kleuren hebben. Ik weet natuurlijk ook niet hoe ze kleuren, want ik vind de Faber Castell Polychromos altijd erg fijn en de Derwent Coloursoft iets minder makkelijk/fijn kleuren. Ik weet niet of het te vergelijken is met de Faber Castell Polychromos en welke jij fijner vind van de Derwent Chromaflow en de Derwent Lightfast.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is weer een plaatje! het lijkt wel een schilderij. Heel knap hoor.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kleurwerk!
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kleurwerk Marja, ik hou wel van deze afbeeldingen,
  Groetjes,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen