zaterdag 25 mei 2019

Zeg het met Bloemen.

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik een kaart die ik al een hele tijd terug maakte voor een jarige vriendin. Hiervoor heb ik een digi van Conie Fong gebruikt deze is ingekleurd met de polychromos potloden.
Het is een eenvoudige kaart geworden met de digi in de hoofdrol...het is me wel gelukt om iedereen een verjaardagskaart te maken maar door tijd gebrek zijn er wel meer eenvoudige kaarten verstuurd...maar ik moet zeggen het bevalt me goed zo heb ik ook meer tijd over om te kleuren dus denk dat ik er mee doorga om eenvoudigere kaarten te maken...moet er nog wel mijn draai in zien te vinden..maar dat komt wel

Nu hebben we twee weken vakantie en dan in juni de bruiloft van Sandra...krijg ik het ook weer even druk mee ik had al verwacht dat ik voor sommige een kaart moest maken...maar nu hebben er 5 om een kaart gevraagd..dus ben nu volop in de huwelijkskaarten. Is eigenlijk helemaal niet fijn om zoveel kaarten voor de zelfde personen te maken..je wil toch wat variatie erin hebben dus nu maar bruidsparen inkleuren...die vind ik eigenlijk saai om te kleuren. Dus de komende twee weken is het rustig hier op mijn blog zijn we vakantie aan het vieren en bruidskaarten aan het maken...kom nog wel met Dt-kaartjes maar verder pak ik even een blogpauze...en ik weet het eigenlijk moet ik vaker nee zeggen maar dat woord ken ik niet...vind alles ook zo leuk om te doen.


Deze kaart wil ik mee laten doen bij:
The Paper Shelter #384 Birthday girl
ATSAM # 342 Make your mark

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Lieve groetjes Marja.

12 opmerkingen:

 1. Een hele mooi kaart en ook al vind je hem eenvoudig, hij is prachtig!
  Hier begint de huwelijksdrukte ook al vorm te krijgen. Ik merk dat ik ook niet echt de rust heb om te bloggen. Voor ons is het feest vrijdag al....
  En het is zeker niet zo leuk om kaarten te maken voor dezelfde personen maar ik denk dat het je best gaat lukken.
  Alvast een fijne vakantie, geniet ervan.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi Marja. Succes met je opdrachtkaarten. Lijkt mij ook lastig om voor dezelfde kaarten te moeten maken, maar jou kennende gaat dat vast lukken.
  Fijne vakantie.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje, Marja!
  Een blogpauze is niet verkeerd,geniet ervan.
  Gr, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelijk heb je Marja, inkleuren is heerlijk en vraagt best veel tijd en ook ik geef de laatste jaren álle aandacht aan de stempel en doe er niet te veel gedoe meer bij en dát bevalt prima. Fijne vakantie!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart ! Heel mooi ingekleurd !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kaartje, mooi ingekleurd ook.
  Fijne vakantie.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je dit lieve meisje prachtig ingekleurd, Marja!
  Succes met de bruidskaarten en geniet van de komende tijd.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Such a sweet card Marja. Great colouring and an adorable image. Thanks for entering your creation at The Paper Shelter challenge - Patsy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart met een prachtig ingekleurde digi, vaak hebben de mooie plaatjes niet meer nodig. Zijn wel heel veel kaartjes voor hetzelfde bruidspaar. Succes met maken en geniet ook lekker van je vakantie.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, such a sweet card! Lovely image and wonderful colouring. Thank you for sharing your card with us at ATSM!

  BeantwoordenVerwijderen