zondag 17 oktober 2021

Fluffy

 Hoi allemaal,

Claudia kwam pasgeleden een dagje kleuren bij mij, ze heeft nog nooit gekleurd en dat wou ze wel is proberen. Vond ik natuurlijk hartstikke leuk om samen met haar te kleuren.
Ze wou graag een plaat van Color 'n Chics inkleuren want dat vindt ze hele mooie platen...dus zei zoek maar iets uit. Ze koos Fluffy uit dus ja dan was de vraag welk kleurmiddel lijkt je leuk....ze koos voor de Museum potloden...hmmm dat zijn niet mijn favoriet dit zijn watercolours en dat doe ik niet zo graag. Ben daar nog niet zo goed in als ik zou willen...maar goed niet zeuren en gewoon beginnen. 
Nu heeft Claudia de plaat nog niet af ....dat lukt gewoon niet in een middag en zeker niet als je het voor het eerst doet, misschien wel als ik het kleiner had uitgeprint maar ze wou het op een A4 dus daar zit je wel even op.
Maar ik moet wel zeggen voor de eerste keer zag het er goed uit...Ben benieuwd of ze het nog komt afmaken ze heeft het zo druk. Maar als ze het afmaakt laat ik jullie dat natuurlijk zien. Dus nu lag er ook een plaat half af van mij....en daar houd ik niet van dus deze moest eerst af voordat ik aan iets anders mocht beginnen, dus ik heb mijn plaat al wel afgemaakt.
Dit is het geworden ... en ik moet niet zeuren maar gewoon meer deze potloden pakken het gaat al steeds beter.
Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

5 opmerkingen:

 1. Volgens mij ben je té kritisch voor jezelf, Marja. Ik wou dat ik zo mooi kon kleuren (met welk medium dan ook).
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, je kaart is geweldig. Super mooi
  Wonderful card
  Claudia

  https://knutselmeisjes.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik doe het je niet na! Schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om samen te kleuren. En deze plaat is ook weer zo mooi.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen