donderdag 30 december 2021

Kerstkaart speciaal voor....

 Hoi allemaal,

Vandaag ben ik met de laatste kerstkaart van dit jaar. Het is de kaart die ik maakte voor een vriendin van mij, ze heeft zelf geen blog maar maakt wel graag kaarten ook het liefst met ingekleurde plaatjes ze kijkt ook altijd op mijn blog wat ik weer gemaakt heb en krijg daar altijd leuke reacties op. Nu ging ik mijn kaarten schrijven en bedacht eigenlijk moet ik een nieuw kaartje voor haar maken want ze heeft natuurlijk alles al gezien....dus ik toch maar weer aan de slag met een nieuw kaartje. Deze digi van LOTV had ik toen net gekocht dacht die is wel leuk om te gebruiken en zo kwam er dus een kaart uit mijn handen speciaal voor haar....Maar toen ging ik mijn kaarten schrijven en zag ik toch ook wel verschillende kaarten die ook heel leuk waren voor haar, Je weet zelf niet meer wat je allemaal gemaakt hebt het hele jaar door....dus toen was Marja weer aan het twijfelen welke zal ik haar sturen kon echt niet kiezen. Dus toen toch maar deze kaart gestuurd die ik speciaal voor haar gemaakt had en ze nog niet gezien had. Ze was er erg blij mee ....en de andere kaarten heb ik nog niet verstuurd dus wie weet krijgt zie die volgend jaar wel.
Ik vond ze zo mooi kon er dit jaar nog geen afstand van doen dus ze blijven nog een jaartje bij mij...hebben jullie dat ook wel is dat je iets niet wil versturen omdat je het zo mooi vindt?

Dit was mijn laatste post voor dit jaar. Ik wil jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen en dan ben ik er op 5 januari weer met een kaart voor De Egel.
De eerste week is het hier nog een drukke week daarna probeer ik de draad weer op te pakken en af en toe bij jullie op bezoek te komen. Wordt denk ik wel iets minder gewoon omdat daar ook veel tijd en energie in gaat zitten en het is niet dat ik niet wil maar ik moet gewoon kiezen en dan blijft er maar weinig tijd over om kaarten te maken. Ben er wel achter dat ik mijn energie beter moet gaan verdelen en niet alles meer kan hoe graag ik het ook zou willen.

Deze kaart laat ik graag zien bij:

Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk, lees ze met heel veel plezier.
Liefs Marja.

14 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart Marja mooie kleuren en de digi is te schattig. Weet hoe moeilijk het is met de energie verdelen de dagen dat het goed gaat vergeet ik dat ik mijn energie moet doseren. Goede jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje met een mooi ingekleurde digi. Ik kan soms ook moeilijk afstand doen van sommige kaarten.
  Ga om met je energie zoals voor jou goed voelt, Marja!
  Gezellige jaarwisseling!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een leuke, mooi ingekleurde kerstkaart voor je vriendin gemaakt Marja. Het is allemaal mooi op elkaar afgestemd en ze zal er zeker blij mee zijn. Een mooi voornemen voor het nieuwe jaar. Fijne jaarwisseling en gezellig dat je ook op deze laatste donderdag meedoet bij 52 WTC.
  Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ee prachtige kerstkaart heb je voor je vriendin gemaakt. Schattige digi ook en mooi ingekleurd.
  Dat heb ik ook altijd, dat je soms nog geen afstand van bepaalde kerstkaarten kan doen en ze nog niet verstuurd. Ik heb er nog van een aantal jaren geleden, die ik nog steeds niet weg doe. Hihi.
  Ik wens je een gezellige jaarwisseling toe.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele leuke vrolijke kaart voor je vriendin , die zal blij verrast zijn.
  Een gezond en creatief 2022 toegewenst,
  We hopen je graag terug te zien bij 52WTC...
  We hebben genoten van alle je mooie kaarten het afgelopen jaar.
  Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart Marja....en het plaatje is schitterend ingekleurd!
  Groetjes en een fijne jaarwisseling,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart speciaal voor je vriendin, Marja. Erg mooi! En ik maak voor mijn kletselvriendin zonder blog ook altijd een kaart die ik hier nog niet heb laten zien. Dat lukt niet voor iedereen trouwens.
  En mijn heel mooie kaarten stuur ik naar heel bijzondere mensen, die ze echt weten te waarderen. Ik heb altijd de foto's nog, bedenk ik me dan.
  Alvast fijne jaarwisseling en bedankt voor een fijn blogjaar!
  Groetjes
  Jantine DT 52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaart die je speciaal voor je vriendin hebt gemaakt. Ik laat mijn kaarten ook wel op de kast staan om er naar te kijken.
  Groetjes en een fijne jaarwisseling,
  Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een superschattig kaartje
  Wow, very cute card
  grtjs Claudia

  https://knutselmeisjes.blogspot.com/
  http://creativesketchygirls.blogspot.be
  http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
  https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een snoezige kerstkaart heb je gemaakt..Bedankt dat je mee doet bij 52WTC, en alvast een fijne jaarwisseling, en een mooie en creatief 2022 gewenst..Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een prachtige kerstkaart heb je voor je vriendin gemaakt. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die zo twijfelt bij het schrijven van de kaarten, welke kaart aan wie. En ook heb ik moeite om van sommige kaarten afstand te doen.
  Succes bij de keuze van het verdelen van je energie.
  Fijne jaarwisseling en groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor je vriendin Marja!!
  Wat een leuke digi en wat een prachtige, heldere kleuren...
  Een streling voor het oog.
  Fijne jaarwisseling en een creatief 2022.
  Groetjes Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi Marja !
  Fijne jaarwisseling !
  Groeten Ineke
  DT52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kaart voor je vriendin. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen