maandag 20 mei 2019

Met oprechte deelnemeing.

Hoi allemaal,

Vandaag begint er bij De Egel weer een nieuwe challenge. Deze keer willen we een condoleance kaart zien. Heb voor deze kaart de geliplate weer is gepakt daar heb ik de achtergrond mee gemaakt verder nog een paar stempels toen vond ik de kaart wel klaar. Heb er meteen nog 4 de zelfde gemaakt alleen andere kleuren heb ik er hopelijk weer een lange tijd voldoende. Dit zijn tenslotte kaarten die we het liefst niet willen versturen.

Wat vervelend lees net dat de prijsjes nog niet in de bus zijn gevallen...baal daar zo van is de laatste tijd vaak dat de post niet aankomt of heel lang duurt. Laat altijd netjes afwegen dat het goed is gefrankeerd en dan nog komt het niet aan...betaal er toch genoeg voor. Moest deze keer ruim 12 euro afrekenen...maar goed Frank heeft een nieuwe hobby die gaat weer bellen en dan komt het meestal nog wel goed ...laatst lag een envelop ergens waar hij helemaal niet thuis hoorde maar uiteindelijk is deze toch gekomen waar het moest zijn. Toch vervelend dat het zo moet zo gaat je zin om iets te versturen wel over.


Ook deze keer heeft De Egel een leuke prijs beschikbaar gesteld.


Fijn dat je even kwam kijken.
Een reactie is altijd leuk,lees ze met heel veel plezier.
Lieve groetjes Marja.

13 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart, je kan hopelijk een tijdje door met vier exemplaren. Balen zeg van de post!! Hopelijk komt het toch nog snel aan.
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart, ik ga ook weer meedoen, deze zijn ook nodig.
  Ja zeer vervelend he! Ik heb het ook weleens meegemaakt, zoveel werk ingestoken en nooit aangekomen, zo erg. Je raakt je vertrouwen gewoon kwijt..
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heel mooi en stijlvol Marja, hoop dat ze nog heel lang als voorraad in een doosje kunnen blijven! Joh wat balen van de post, hoop echt dat het allemaal goed komt! Ik klop het maar af want zo erg is het hier gelukkig maar 1x geweest met een verjaardagskaart voor achterneefje in Duitsland, die kreeg een compleet gescheurde LEGE envelop in een plastic zakje waar de Duitse Post op had geschreven: fout ligt in Nederland...lekker makkelijk!
  xxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie stempelkaart, Marja.
  We gaan er maar van uit dat de post morgen op de mat valt. Ik laat het je meteen weten.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart Marja. Wat vervelend van je prijsjes......
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige condoleance kaart Marja, mooi achtergrondje en heel rustig.
  Dat is balen van je post, hier bij ons in Drenthe gaat het meestal goed,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie stemmige kaart Marja. Ik begrijp je onrust wel hoor, ik baal daar zelf ook altijd van én je gaat je steeds af vragen "hebben ze mijn post wel gehad?". Niet prettig, ik zal duimen dat het snel goed komt :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een prachtige kaart!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi Marja. Ik hoop dat de prijsjes snel aankomen.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kaart Marja, stijlvol door zijn eenvoud. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige,stijlvolle condoleance kaart, ben ook benieuwd hoe ze er in de andere kleurtjes uitzien. Erg is dat toch als je post niet aankomt en de postzegels worden maar duurder. Zit ook nog op envelop met stansjes te wachten, denk niet dat hij nog gaat komen.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een super mooie kaart. helaas hebben we deze kaarten nodig, maar een zelfgemaakte vind ik toch altijd wel speciaal.
  groetjes alice

  BeantwoordenVerwijderen